15. august, 2024

Fastholdt strategi og kulturarbejde har skabt vedvarende lønsomhed

Vi har skabt en samarbejdsform, hvor vi lykkes sammen med vores kunder og samarbejdspartnere. Hoffmann har den tilgang til markedet, at vi kan udføre de fleste projekter, hvis vi bliver inddraget samtidigt med arkitekterne og de projekterende ingeniører. Den del af markedet, som har taget imod denne samarbejdsform er både private virksomheder, pensionskasser og offentlige kunder.

”I Hoffmann tror vi på at reel involvering af alle parter tilsikrer bedre kvalitet, overholdt tidsplaner og økonomi. Vores samarbejdspartnere deltager aktivt med gode løsninger som implementeres i selve projekteringen. Samarbejdsformen medvirker til at finde gode løsninger og eliminere evt. konflikter” udtaler administrerende direktør Torben Bjørk Nielsen.

 

Vi har igennem 20 år forfinet modellen og vores kompetencer, specielt indenfor tekniske installationer samt bæredygtighed. Tekniske installationer i det enkelte projekt udgør i gennemsnit 30-35% af projektets omkostninger.

Hoffmanns portefølje af projekter spænder bredt inden for anlæg-, byggeri- og teknikprojekter. 90% af Hoffmanns projekter er enten projekter indgået som Fase 1, Fase 2 eller rammeaftaler.

Markedssituationen

Markedssituationen er fortsat udfordrende. Business casen har stadigvæk svært ved at hænge sammen for vores kunder. Hovedårsagen er manglende lejeniveau stigninger i forhold til de stigende byggepriser og rentestigninger.

Bæredygtighed

”Vi glæder os over at bæredygtighed og CO2 begrænsning har indflydelse på snart alle vores projekter. En ting er vores grundige rapportering af CO2 udslip og de mange LCA-beregninger vi udfører, noget andet er de mange initiativer som vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere foretager på projekterne. Genanvendelse af materialer er sat i system, og er nu en realitet på vores projekter” udtaler Torben Bjørk Nielsen.

Hoffmanns ordrebeholdning

Hoffmanns ordrebeholdning er for halvåret steget med 25% sammenlignet med 1. halvår 2023. Dette skyldes specielt indgåelse af kontrakten på ombygningen af Helmerhus, flere fjernvarmeaftaler samt en række mindre projekter.

Hoffmann har fortsat en pipeline på ca. 2 mia.kr. i Fase 0 og 1, som vi håber at realisere som ordre inden for det næste års tid. Disse projekter omhandler kontorer, pharma-byggeri, fjernvarme og ferieboliger.

Arbejdsmiljø

For året har der været 2 skader (0 skader) med fravær hos vores egne ansatte.

Sygefravær for året er på 2,3% (2,7%). Der er fortsat stor fokus på at få nedbragt sygefraværet til under 2%.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Adm. direktør Torben Bjørk Nielsen på: Tlf.: 60 12 93 00 eller mail: [email protected]

Pressemeddelelse halvårsresultat 2024.pdf

Vil du vide mere?

Torben Bjørk Nielsen

Administrerende direktør

M: + 45 6012 9300

[email protected]