Opførelse af ny aktivitetspark

Tidsrum
2014 - 2015
Omfang

Hoffmann A/S udfører af aktivitetspark i Farum Midtpunkt i samarbejde med KAB

Adresse
Farum Midtpunkt, 3520 Farum
Bygherre
KAB – Furesø Boligselskab
Arkitekt/rådgiver
Rambøll & BOGL
Kontraktform
Hovedentreprise
Se på kort
Ny aktivitetspark i Farum

Hoffmann A/S har arbejdet tæt sammen med KAB Furesø boligselskab om opførelse af ny aktivitetspark med tilhørende boldbaner.

KAB Furesø Boligselskab ligger tæt ved Farum Midtpunkt og er berømt for sin terrassehus-arkitektur, hvor hovedparten af boligerne er store familieboliger. Der er endvidere fx børneinstitutioner i byggeriet.

De mange børn og unge bliver beriget med en ny aktivitetspark, som Hoffmann afleverer til KAB Furesø Boligselskab i december 2015. Hoffmann står for projektet sammen med områdets beboere gennem et involverende samarbejde.

Projektet udføres som hovedentreprise og beboerne kan se frem til en kunstgræsbane, boldbane og en stor aktivitetspark med klatrevægge, skatepark og gameroom. Derudover leverer og monterer Hoffmann beton og stålgangbroer, så det nye rekreative område kan blive et naturligt samlingspunkt.

Hoffmann har opført flere aktivitetsparker og har udviklet en spidskompetence i Danmark inden for etablering af skaterparker. Du kan eksempelvis læse mere om StreetDome i Haderslev, Fælledparkens Skatepark og Rabalder Parken i Roskilde.

Vil du vide mere?

Demi Iljazovski

Regionsdirektør i Hoffmann Anlæg

M: +45 60 12 91 50

dei@hoffmann.dk

Tag gerne kontakt med vores kontor

Hoffmann Anlæg

Fabriksparken 66

2600, Glostrup

T: +45 43 29 90 00

hoffmann@hoffmann.dk