PÅ VEJ MOD NYE MÅL

PÅ VEJ MOD NYE MÅL

11.02.2020 - 15:00

”Vort daglige virke i ”maskinrummet” tæt på kunderne og projekterne, samt tilpasningen til en mere presset markedssituation, har været væsentligt medvirkende til det tilfredsstillende resultat” udtaler adm. direktør Torben Bjørk Nielsen.

På 80% af Hoffmanns projektportefølje sidder vi med i tilblivelsen af projektet sammen med arkitekt, ingeniør og bygherre (Fase 1), hvorefter projektet overgår til udførelse i totalentreprise, når projektfor-slaget er udarbejdet.

2019 har været et travlt år med afslutning af flere store projekter, et øget antal serviceopgaver og opstart af nye projektsamarbejder (Fase 1).

I øjeblikket er Hoffmann i gang med projekter (Fase 1) på ca. 2,8 mia.kr., heriblandt kan nævnes:

  • for Carlsberg Byen opføres 52.000 m2 kontor og black box-butikker inkl. ca. 400 boliger i karré/tårn på 100 m samt 10.000 m2 parkeringskælder
  • udvikling af et stort ferieresort på Als med 500 feriehus, havnepromenade, centerbygning med restauranter, kontorer og lagerfaciliteter mm. for BMC Fonden (Bitten & Mads Clausen Fonden) og Linak A/S.

”Det er meget positivt, at bla. BMC Fonden, Linak samt Carlsberg Byen har tilvalgt os til disse store projekter. Det er kunder, som vi bygger for jævnligt, og vi er stolte over den tillid, de viser os - det motiverer os til at yde vores bedste” udtaler adm. direktør Torben Bjørk Nielsen.

Ovenstående projekter vil først give omsætning fra 2021, hvorfor der forventes en nedgang i aktiviteterne i 2020 på ca. 10%.

Frem mod 2025:

Hoffmann er et landsdækken bygge-, teknik- og anlægsentreprenør. Vi kan udføre egenproduktion indenfor jord, kloak, beton, tømrer, el og ventilation. Vi udfører et stigende antal store projekter, og serviceforretningen er steget til 300 mio.kr.

Hoffmanns samarbejdsmodel har videreudviklet vores arbejder til at kunne bidrage væsentligt i tilblivelsen af projekterne. Vi bidrager med leverandørprojektering, procesoptimering og økonomisk overblik. Det er en model, som har vist sig at være langtidsholdbar.

I 2020 starter en strategiproces mod at fastholde og udvikle Hoffmanns position som ”Den løsnings-orienterede partner”.

Arbejdsmiljø (Helse, Miljø og Sikkerhed):

Der har i årets løb kun været 3 arbejdsskader med fravær iblandt Hoffmanns medarbejdere, samtidigt med at sygefraværet er fastholdt på et lavt niveau på 1,7%.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Adm. direktør Torben Bjørk Nielsen på: Tlf.: 43 29 93 00, mobil: 60 12 93 00 eller mail: tbn@hoffmann.dk

Vil du tale med os om dette?

Torben Bjørk Nielsen

Administrerende direktør

T: +45 43 29 90 00