Ingeniør/konstruktør praktikant, Ørestaden, forår 2022

Ingeniør/konstruktør praktikant, Ørestaden, forår 2022

Sidste frist 31.12

Ingeniør/konstruktør praktikant, Ørestaden, forår 2022

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2022
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Ingeniør/konstruktør praktikant, Ørestaden, forår 2022
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Stillingsbeskrivelse:

Hoffmann søger praktikanter til foråret 2022 der vil prøve kræfter med entreprenørbranchen i afdelingen for ”Råhus og Beton”, og har lyst til at være med til at styre byggeriet på udvidelse af Metroservice værkstedshal for Metroselskabet i København S.

Vi forventer at du er løsningsorienteret og brænder for at gøre en forskel. Du er villig til at tage et ansvar, er imødekommende og en god teamplayer.

Til gengæld kan du forvente at få reelle og spændende opgaver der kan kickstarte din karriere. Du vil blive en del af et stærkt fællesskab og få et bredt fagligt netværk.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med over 8.100 ansatte og en årsomsætning i 2020 på 38 mia. NOK. I Danmark er vi ca. 450 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 1.84 mia. DKK med et årsresultat på 139 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem tidlig involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som ”Den Løsningsorienterede Partner”. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere og samarbejdspartnere.Søg job som Ingeniør/konstruktør praktikant, Ørestaden, forår 2022

Er du klar til jobbet?

Kasper Breum

60129041

kab@hoffmann.dk