Projektleder - tekniske installationer, Aarhus

Projektleder - tekniske installationer, Aarhus

Sidste frist 31.12

Hoffmann Teknik søger projektleder, tekniske installationer til Aarhus

Arbejdsplads
Aarhus
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2021
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder - tekniske installationer, Aarhus
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – kompetence, tillid og nytænkning

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og nytænkning er nøgleord. Som vores nye projektleder bliver du en del af Region Teknik med base på Hoffmanns kontor i Aarhus. Hoffmanns Teknik i Jylland består af 8 personer med en høj faglighed og bred viden om tekniske installationer. Du får gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.

Du vil få (med)ansvar for tværfaglig planlægning og gennemførelse af alle former for teknikentrepriser (El, CTS, VVS og ventilation) i alle slags byggerier som fx Aarhus Universitetshospitals nye apotek og vaskeri (ca. 20.000 m2 fordelt på laboratorier, kontorer og industrielt vaskeri) eller spændende byggerier for Bygningsstyrelsen i Aalborg. Du er med i hele processen fra projektering til endelig aflevering, hvilket indebærer, at du løbende holder kontakt til og samarbejder med bygherrer, rådgivere, leverandører og underentreprenører og skal sørge for koordineringen af de mange forskellige faglige felter, der indgår i projekterne. Som en naturlig ting følger du naturligvis også op på parametre som kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid gennem hele projektet.


Kvalifikationer

 • Du har en relevant faglig uddannelse som elektriker/VVS’er, gerne suppleret med installatør, maskinmester, ingeniør eller lignende, og du har formentlig nogle års erfaring som teknisk leder på fx teknikentrepriser.
Gennem din karriere har du opbygget erfaring med:
 • Kalkulationsarbejde og indkøb
 • Styring af underentreprenører
 • Forhandlingssituationer i projekter
 • Byggepladsstyring

Som person

 • Er du nysgerrig, faglig stærk, kvalitetsbevidst og har et personligt drive.
 • Er du god til at holde mange bolde i luften.
 • Kan du skabe stabile og positive samarbejder med nøglepersoner i projekterne.
 • Er du tillidsskabende og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Vi tilbyder

 • Et job, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende tværfaglige teknikentrepriser.
 • En stilling med en bred kontaktflade, hvor samarbejdet både internt og eksternt vægtes højt.
 • Gode muligheder for at præge egne projekter, da du er med i hele processen - fra projekteringsfase til udførelse og overdragelse til kunden.
 • En uformel organisation med stor frihed under ansvar.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Rob Bindels på telefon 6012 9324. Du bedes sende din ansøgning + CV via https://job.hoffmann.dk/ - vi indkalder løbende til samtale

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8000 ansatte og en årsomsætning i 2020 på 38,1 mia. NOK. I Danmark er vi 465 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 1.84 mia. DKK med et årsresultat på 139,1 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdereSøg job som Projektleder - tekniske installationer, Aarhus

Er du klar til jobbet?

Rob Bindels

+45 6012 9324

teknik@hoffmann.dk