Ingeniør/konstruktør-praktikant, Aarhus, forår 2022

Ingeniør/konstruktør-praktikant, Aarhus, forår 2022

Sidste frist 31.01

Ingeniør- eller konstruktørpraktikant til Universitetshospitalet i Skejby, forår 2022

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
31. januar 2022
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Ingeniør/konstruktør-praktikant, Aarhus, forår 2022
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Stillingsbeskrivelse:

Hoffmann søger ingeniør- og konstruktørpraktikanter til foråret 2022 der vil prøve kræfter med entreprenørbranchen, og har lyst til at være med til at lede og styre byggeriet af det knap 17.000 m2 store hospitalsapotek og -vaskeri.

Vi forventer at du er løsningsorienteret, brænder for at gøre en forskel og har gennemslagskraft. Du er villig til at tage et ansvar, og er imødekommende samt en god teamplayer.

Til gengæld kan du forvente at få reelle og spændende opgaver og god byggepladserfaring. Du vil blive en del af et stærkt fællesskab og få et bredt fagligt netværk.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med over 8.100 ansatte og en årsomsætning i 2020 på 38 mia. NOK. I Danmark er vi ca. 450 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 1.84 mia. DKK med et årsresultat på 139 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem tidlig involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som ”Den Løsningsorienterede Partner”. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere og samarbejdspartnere.Søg job som Ingeniør/konstruktør-praktikant, Aarhus, forår 2022

Er du klar til jobbet?

Jacob Sølvsten Andersen

60124812

jsa@hoffmann.dk