ABA-service-/entrepriseleder, Glostrup

ABA-service-/entrepriseleder, Glostrup

Sidste frist 31.12

Hoffmann Teknik søger ABA-service-/entrepriseleder

Arbejdsplads
Glostrup
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2021
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som ABA-service-/entrepriseleder, Glostrup
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Har du en el-teknisk baggrund? Er der en leder gemt i dig? Kunne du tænke dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en service -og installationsafdeling hos en el-installatør og entreprenørvirksomhed, der vækster og har ambitiøse mål om at være Danmarks bedste - set fra kundens synspunkt?

Hoffmann A/S – åbenhed, tillid og inspiration

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.

En afdeling med fokus på brandsikring

Dit overordnede ansvar bliver at sikre planlægning og gennemførelse af alle former for ABA-projekter hos vores kunder. Det gør dig også ansvarlig for et hold af teknikere, der typisk kommer ud til kunden, enten når vores større entreprise-projekter er gennemført eller for at udføre selvstændige opgaver for større og mindre erhvervskunder. Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentreprenører.

Tænk fremad og skab gode relationer

Som en naturlig del af stillingen følger du op på kvalitet, budgetter, sikkerhed og tid. Men du skal også kunne tænke fremad og kunne udarbejde og kvalitetssikre udbudsmateriale og myndighedskrav samt indhente tilbud på materialer og ydelser. Du er god til at udarbejde arbejds- og funktionsbeskriveler til teknikere og entreprenører, udarbejde tegninger samt programmere og er stærk i projektledelse og dimensionering af nye anlæg. Det er ligeledes naturligt for dig at skabe tætte kunderelationer og se muligheder for eventuelt salg samt at fastholde nuværende kunder.


Kvalifikationer

  • Du er uddannet elektriker, gerne med ABA-certificering.
  • Et par års ledererfaring vil være en fordel, men du skal som minimum besidde de menneskelige kvalifikationer, der kan gøre dig til en god leder.
  • Du har kendskab til automatiske brandanlæg (ABA) og gerne praktisk erfaring med montage af anlæg.
  • Du har erfaring med kalkulationsarbejde, økonomi og indkøb.

Som person

  • Er du faglig dygtig, og kvalitet og tillid er værdier, du sætter højt.
  • Er du direkte i din omgangstone og føler dig hjemme i et miljø præget af elektrikere og installatører.
  • Har du forretningsforståelse, er selvstændig, forhandlingsstærk og beslutningsdygtig samt tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jesper Emanuel Overgaard på telefon 6012 9312. Du bedes sende din ansøgning + CV via https://job.hoffmann.dk/ - vi indkalder løbende til samtale.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med over 8.100 ansatte og en årsomsætning i 2020 på 38 mia. NOK. I Danmark er vi ca. 450 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 1.84 mia. DKK med et årsresultat på 139 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem tidlig involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som ”Den Løsningsorienterede Partner”. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere og samarbejdspartnere.Søg job som ABA-service-/entrepriseleder, Glostrup

Er du klar til jobbet?

Jesper Emanuel Overgaard

+45 6012 9312

teknik@hoffmann.dk