Kvalitetskoordinator

Kvalitetskoordinator

Sidste frist 31.12

Hoffmann Teknik søger Kvalitetskoordinator

Arbejdsplads
Glostrup
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2021
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Kvalitetskoordinator
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – kompetence, tillid og nytænkning

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og nytænkning er nøgleord. Som vores nye kvalitetskoordinator bliver du en del af Hoffmann Teknik med base på Hoffmanns kontor i Glostrup. Du får gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.

Kan du lide, at der er orden i tingene

… og vil du være med til skabe faste procedurer for vores kvalitetssikring samtidig med, at du administrerer kvalitetssikringen på vores byggeprojekter? Så er du den brik, vi mangler i vores hverdag, og som vi i den grad har brug for. Indgangsvinklen til denne stilling kan være mange - du kan have en teknisk eller håndværksmæssig baggrund og har på det seneste arbejdet med administrative opgaver, eller du kan være kontoruddannet fra en lignende virksomhed. .

Kan du lide, at der er orden i tingene

Din primære opgave bliver at udarbejde projektspecifikke kvalitetsplaner og kontrolplaner samt drifts- og vedligeholdelsesdokumentation i samarbejde med kollegaer. Du sørger for, at alt fra administration, test samt sikkerhed til datablade foregår efter bogen. Derudover bliver dine opgaver blandt andet:

 • Indhentning og journalisering af KS- og D&V-dokumentation fra projekter og vores underentreprenører
 • Bidrage til vedligeholdelse og videreudvikling af vores Kvalitetsledelsessystem, herunder opdatering og revidering af kvalitetssikringsprocedurer samt diverse kontrol- og testskabeloner.
 • Support til afdelinger i forbindelse med forberedelse og afholdelse af intern og ekstern Audit.

Kvalifikationer

 • Du formår at sætte dig ind i procedurer og standarder.
 • Du har en struktureret og systematisk måde at arbejde på.
 • Du har en god teknisk forståelse og gerne erfaring med at læse tekniske tegninger
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med kvalitetsstyring fra en installations-/ produktionsvirksomhed.

Som person

 • Er du nysgerrig, faglig stærk, kvalitetsbevidst og har sans for detaljen.
 • Er du god til at holde mange bolde i luften.
 • Kan du skabe stabile og positive samarbejder med nøglepersoner i projekterne.
 • Er du tillidsskabende og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Vi tilbyder

 • Et job, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende tværfaglige teknikentrepriser i en stilling med en bred kontaktflade, hvor samarbejdet både internt og eksternt vægtes højt.
 • En uformel organisation med stor frihed under ansvar.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte KS- & DV-ansvarlig Aksel Frederiksen på telefon 6012 9382. Du bedes sende din ansøgning + CV på https://job.hoffmann.dk/ - vi indkalder løbende til samtale

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med over 8.100 ansatte og en årsomsætning i 2020 på 38 mia. NOK. I Danmark er vi ca. 450 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 1.84 mia. DKK med et årsresultat på 139 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem tidlig involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som ”Den Løsningsorienterede Partner”. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere og samarbejdspartnere.Søg job som Kvalitetskoordinator

Er du klar til jobbet?

Aksel Frederiksen

+45 6012 9382

teknik@hoffmann.dk