Projektleder - tekniske installationer, Jylland

Projektleder - tekniske installationer, Jylland

Sidste frist 31.12

Hoffmann Teknik søger projektleder, tekniske installationer til Fredericia

Arbejdsplads
Fredericia
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2021
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder - tekniske installationer, Jylland
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – kompetence, tillid og nytænkning

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og nytænkning er nøgleord. Som vores nye projektleder bliver du en del af Region Teknik med base på Hoffmanns kontor i Aarhus eller Fredericia. Afdelingen i Hoffmann Teknik Vest består af 8 personer med en høj faglighed og bred viden om tekniske installationer. Du får gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Du vil få (med)ansvar for tværfaglig planlægning og gennemførelse af alle former for teknikentrepriser (El, CTS, VVS og ventilation) i alle slags byggerier. Du er med i hele processen fra projektering til endelig aflevering, hvilket indebærer, at du løbende holder kontakt til og samarbejder med bygherrer, rådgivere, leverandører og underentrepre-nører. Det betyder også, at du skal sørge for koordineringen af de mange forskellige faglige felter, der indgår i projekterne, herunder også eksterne leverandører. Og som en naturlig ting følger du også op på parametre som kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid gennem hele projektet.


Kvalifikationer

 • Du har en relevant faglig uddannelse som elektriker/VVS’er, gerne suppleret med installatør, maskinmester, ingeniør eller lignende, og du har formentlig nogle års erfaring som teknisk leder på teknikentrepriser eller lignende.
Gennem din karriere har du opbygget erfaring med:
 • Kalkulationsarbejde og indkøb
 • Styring af underentreprenører
 • Forhandlingssituationer i projekter
 • Byggepladsstyring

Som person

 • Er du nysgerrig, faglig stærk, kvalitetsbevidst og har et personligt drive.
 • Er du god til at holde mange bolde i luften.
 • Kan du skabe stabile og positive samarbejder med nøglepersoner i projekterne.
 • Er du tillidsskabende og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Vi tilbyder

 • Et job, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende tværfaglige teknikentrepriser.
 • En stilling med en bred kontaktflade, hvor samarbejdet både internt og eksternt vægtes højt.
 • Gode muligheder for at præge egne projekter, da du er med i hele processen - fra projekteringsfase til udførelse og overdragelse til kunden.
 • En uformel organisation med stor frihed under ansvar.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Rob Bindels på telefon 6012 9324. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. Tværfaglig projektleder, på https://job.hoffmann.dk/ - vi indkalder løbende til samtale.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med over 8.100 ansatte og en årsomsætning i 2020 på 38 mia. NOK. I Danmark er vi ca. 450 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 1.84 mia. DKK med et årsresultat på 139 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem tidlig involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som ”Den Løsningsorienterede Partner”. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere og samarbejdspartnere.Søg job som Projektleder - tekniske installationer, Jylland

Er du klar til jobbet?

Rob Bindels

+45 6012 9324

teknik@hoffmann.dk