Projektleder - Design og Økonomi, Jylland

Projektleder - Design og Økonomi, Jylland

Sidste frist 31.12

Hoffmann Teknik søger projektleder, Design og Økonomi til Fredericia

Arbejdsplads
Fredericia
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2021
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder - Design og Økonomi, Jylland
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – kompetence, tillid og nytænkning

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og nytænkning er nøgleord. Som vores nye projektleder bliver du en del af Hoffmann Teknik med base på Hoffmanns kontor i Aarhus eller Fredericia. Du får gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Du bliver projektleder i afdelingen Design og Økonomi, der består af 8 personer med en høj faglighed og bred viden om tekniske installationer. Teamet er stærke inden for installations- og energiområdet og designer, projekterer, prissætter, risikostyrer, kvalitetssikrer og kontraherer med bygherre og underleverandører på alle store teknikentrepriser i Hoffmann. Du får ansvar for det overordnede energi-/installationsdesign af vores store projekter samt tidlige samarbejder med budgetter op i 3-cifrede millionbeløb. Du er med i hele processen, med fokus på tidligt samarbejde, konkurrence og tilbudsudformning samt anlæggets idriftsættelse. Efter projekteringsfasen overgår projektet til dine kollegaer i Hoffmann Teknik, som forestår projektstyring, hvor du bistår med faglig sparring og deltager i commissioning-processen.


Kvalifikationer

 • Vi forventer, at du har en uddannelse som diplom- eller civilingeniør, maskinmester eller installatør.
 • Du er fagligt stærk inden for tværfaglig design af bygningsinstallationer.
 • Du har 5 års erfaring fra en rådgivende ingeniørvirksomhed eller erfaring med design og kontrahering fra totalentrepriser, tværfaglige teknik entrepriser, partnering, OPP-projekter eller lignende samarbejdsformer. Det er et positivt supplement, hvis du har en håndværksmæssig baggrund.
 • Du har erfaring med Revit, BIM, basic-design og princip-projektering.
 • Du har god erfaring med projektgranskning.

Som person

 • Er du nysgerrig, faglig stærk, kvalitetsbevidst og har et personligt drive.
 • Har du en høj stress tærskel i forhold til deadline på projekterne.
 • Kan du skabe stabile og positive samarbejder med stakeholders i projekterne.
 • Er du tillidsskabende og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Vi tilbyder

 • Et job, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende tværfaglige teknikentrepriser med en bred kontaktflade.
 • Et job med gode muligheder for at præge egne projekter, da du er med i hele processen - fra ide og projekteringsfasen til projektet er udført og overdrages til kunden.
 • En uformel organisation med stor frihed under ansvar.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Rob Bindels på telefon 6012 9324. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. Projektleder, Design og Økonomi, på https://job.hoffmann.dk/ - vi indkalder løbende til samtale.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med over 8.100 ansatte og en årsomsætning i 2020 på 38 mia. NOK. I Danmark er vi ca. 450 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 1.84 mia. DKK med et årsresultat på 139 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem tidlig involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som ”Den Løsningsorienterede Partner”. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere og samarbejdspartnere.Søg job som Projektleder - Design og Økonomi, Jylland

Er du klar til jobbet?

Rob Bindels

+45 6012 9324

teknik@hoffmann.dk