Tilbudsleder

Tilbudsleder

Sidste frist 31.05

Hoffmann Teknik søger tilbudsleder

Arbejdsplads
Glostrup
Selskab
Ansøgningsfrist
31. maj 2021
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Tilbudsleder
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – kompetence, tillid og nytænkning

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og nytænkning er nøgleord. Som vores nye tilbudsleder bliver du en del af Hoffmann Teknik med base på Hoffmanns kontor i Glostrup. Du får gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.

Samarbejd bredt i vinderprojekter

Med stærke kompetencer er vi i stand til at operere på alle markedsområder, men vælger primært projekter ud fra entreprisetyper, hvor vi tidligt kan være med til at præge projekterne. Det betyder, at du kommer til at arbejde på samlede projekter, og med dine beregninger får indflydelse på vinderprojektet. Som tilbudsleder i Hoffmann Teknik kommer du til at arbejde på 1-2 projekter ad gangen. Her laver du beregninger i Kalkia inden for el-installationsarbejde, men samarbejder tæt med vores andre afdelinger, leverandører og samarbejdspartnere om at lave fælles tilbud. Du kan se frem til en selvstændig stilling, hvor du får gode rammer til at fordybe dig i dine opgaver og bidrager med din indsigt og dine beregninger til, at vi fortsat vinder de udbud, vi deltager i.

Kvalifikationer

  • Du har en relevant faglig uddannelse som elektriker, muligvis suppleret med installatør eller lignende
  • Du har erfaring med eller er som minimum motiveret af tilbudsarbejde og er villig til at lære alt fra bunden, fx: Kalkulationsarbejde og indkøb, Brugen af Kalkia, Forhandlingssituationer i projekter

Som person

  • Er du nysgerrig, faglig stærk, kvalitetsbevidst og har sans for detaljen
  • Er du god til at holde mange bolde i luften
  • Kan du skabe stabile og positive samarbejder med nøglepersoner i projekterne
  • Er du tillidsskabende og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer

Vi tilbyder

  • Et job, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende tværfaglige teknikentrepriser
  • En stilling med en bred kontaktflade, hvor samarbejdet både internt og eksternt vægtes højt
  • En uformel organisation med stor frihed under ansvar

Din ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Flemming Schannong Hansen på telefon 6012 9394. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. Tilbudsleder, på https://job.hoffmann.dk/ - vi indkalder løbende til samtale.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2019 på 38,8 mia. NOK. I Danmark er vi 510 medarbejdere og havde i 2019 en omsætning på 1.8 mia. DKK med et årsresultat på 99,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Søg job som Tilbudsleder

Er du klar til jobbet?

Flemming Schannong Hansen

+45 6012 9394

teknik@hoffmann.dk