BMS-/CTS-projektleder

BMS-/CTS-projektleder

Sidste frist 28.02

Hoffmann Teknik søger BMS-/CTS-projektleder til Glostrup

Arbejdsplads
Glostrup
Selskab
Ansøgningsfrist
28. februar 2021
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som BMS-/CTS-projektleder
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – åbenhed, tillid og inspiration

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling samtidig med, at du også kommer i kontakt med mange kollegaer internt i Hoffmann.


En afdeling med fokus på Energi, BMS, CTS og IBI

Vi leverer åbne systemer til vores kunder, så kan du lide at arbejde med BMS, CTS, KNX, Modbus, Back-net mv., så er dette lige en stilling for dig. Dit overordnede ansvar bliver at sikre planlægning og gennemførelse af alle former for BMS-projekter. Det gør dig også ansvarlig for et hold af teknikere, der typisk kommer ud til kunden, enten når vores større entrepriseprojekter er gennemførte eller for at udføre selvstændige opgaver for større og mindre erhvervskunder. Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentreprenører.


Kvalifikationer

  • Du er uddannet elektriker eller har en anden relevant uddannelse.
  • Et par års projektledererfaring vil være en fordel, men du skal som minimum besidde de menneskelige kvalifikationer, der kan gøre dig til en god leder.
  • Du har kendskab til BMS-systemer, CTS, KNX og andre bussystemer og gerne praktisk erfaring med montage af anlæg.
  • Du har erfaring med kalkulationsarbejde, økonomi og indkøb.

Som person

  • Er du faglig dygtig, og kvalitet og tillid er værdier, du sætter højt.
  • Er du direkte i din omgangstone og føler dig hjemme i et miljø præget af elektrikere og installatører.
  • Har du forretningsforståelse, er selvstændig, forhandlingsstærk og beslutningsdygtig samt tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Michael Jensen på telefon 6012 9327. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. BMS-projektleder, på https://job.hoffmann.dk/ - vi indkalder løbende til samtale.


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2019 på 38,8 mia. NOK. I Danmark er vi 510 medarbejdere og havde i 2019 en omsætning på 1.8 mia. DKK med et årsresultat på 99,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Søg job som BMS-/CTS-projektleder

Er du klar til jobbet?

Michael Jensen

+45 6012 9327

teknik@hoffmann.dk