ERFAREN PROJEKTLEDER – TEKNISKE EL- INSTALLATIONER

ERFAREN PROJEKTLEDER – TEKNISKE EL- INSTALLATIONER

Sidste frist 31.12

Techniq installation A/S - et selskab i Hoffmann A/S - søger erfaren projektleder til Fredericia

Arbejdsplads
Fredericia
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2020
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som ERFAREN PROJEKTLEDER – TEKNISKE EL- INSTALLATIONER
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – kompetence, tillid og nytænkning

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og nytænkning er nøgleord. Som vores nye projektleder bliver du en del af Region Teknik med base på Hoffmanns kontor i Fredericia. Projekterne er primært placeret i Syd og Vestjylland samt Fyn. Du får gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Du vil få ansvar for projekter inden for el-installationer i alle slags husbyggerier – med budgetter helt op i 2-cifrede millionbeløb. Det stiller naturligvis udfordringer til dine kompetencer, men du får samtidig stort ansvar og kan i høj grad være med til at præge vores udvikling og vores løsninger.


Klassisk projektledelse i succesfuld virksomhed

Du får det overordnede ansvar for planlægning og gennemførelse af alle former for el-entrepriser og for interne håndværkere. Du styrer hele processen fra tilbudsudformning til endelig levering, og det indebærer, at du løbende:

 • Holder kontakt til og samarbejder med bygherrer, rådgivere, leverandører og underentreprenører.
 • Følger op på parametre som kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid.

 • Kvalifikationer

 • Du har en relevant faglig uddannelse som elektriker, gerne suppleret med installatør eller lignende, og har formentlig arbejdet som projektleder på teknikentrepriser i 5+ år.

Gennem din karriere har du opbygget solid erfaring med:

 • Kalkulationsarbejde og indkøb
 • Forhandlingssituationer i projekter
 • Byggepladsstyring

Som person

 • Er du viljestærk og har både pondus og personlig drivkraft til at styre små som store entrepriseprojekter.
 • Formår du at kommunikere med mennesker på alle slags niveauer. Det gør dig bl.a. også i stand til at skabe stabile og positive samarbejder mellem de mange interessenter i projekterne.
 • Tager du en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og kan skabe tillid ved bl.a. at sikre høj kvalitet leveret til tiden.

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en værdibaseret virksomhed, hvor kvalitet, ærlighed og tillid er i højsædet.
 • Fortsat mulighed for uddannelse og personlig udvikling.
 • Løn- og ansættelsesvilkår som matcher vores kvalifikationskrav.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Lars Vittrup på telefon 3093 7761. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. Projektleder-EL Fredericia, på https://job.hoffmann.dk/. Vi indkalder løbende til samtale.


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8568 ansatte og en årsomsætning i 2018 på 35,6 mia. NOK. I Danmark er vi 550 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 86,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Søg job som ERFAREN PROJEKTLEDER – TEKNISKE EL- INSTALLATIONER

Er du klar til jobbet?

Lars Vittrup

+45 3093 7761

teknik@hoffmann.dk