Afdelingschef Service

Afdelingschef Service

Sidste frist 31.12

Afdelingschef Service

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2020
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Afdelingschef Service
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Stillingsbeskrivelse:

Vi søger for vores klient Hoffmann A/S en erfaren og forretningsorienteret Afdelingschef for serviceforretningen. Du bliver som Afdelingschef en del af ledelsen i Hoffmann Teknik, som varetager service på alle tekniske installationer hos nye og eksisterende kunder. Du bliver ansvarlig for en organisation på ca. 100 medarbejdere fordelt på 15 funktionærer og 85 teknikere. Du har 5 sektionsledere i din direkte reference. Serviceafdelingen i Hoffmann Teknik er yderst veldrevet og har oplevet konstant profitabel vækst igennem mange år. Din opgave bliver at fortsætte denne rejse og videreudvikle service over en årrække til at være en endnu stærkere og bredere servicepartner over for Hoffmanns kunder. Din hverdag vil indeholde en synlig ledelse af din serviceorganisation. Du har en lyst og interesse for kundekontakt samt bruge dit netværk i relevante forretningsmæssige sammenhæng for at sætte Hoffmann på landkortet som en endnu større og stærkere servicesamarbejdspartner. Du vil indgå serviceaftaler i samarbejde med dine sektionsledere. Du vil endvidere have meget dialog og koordinering med den øvrige organisation i Hoffmann samt arbejde strategisk med, hvordan en fortsat profitabel vækst af serviceforretningen sikres.


Egenskaber

  • Du er som person tillidsvækkende, kommunikerende, motiverende og relationsskabende.
  • Du er endvidere struktureret, løsningsorienteret, delegerende og beslutningsdygtig.
  • Du har et positivt livssyn og har let til smil.

Uddannelse

Du har en elektroteknisk teknisk uddannelse som stærkstrømsingeniør, el-installatør, maskinmester eller tilsvarende, som gør dig i stand til at forstå og håndtere kompleksiteten, der er omkring drift og vedligehold samt Asset Management af bygningsdrift og de tekniske installationer. En merkantil overbygning i form af merkonom, EBA, HD eller MBA er ydermere en fordel.


Erhvervserfaring

Du har som minimum 5 års erfaring fra et tilsvarende job som Afdelingschef for service. Erfaring med 2. linie ledelse og med såvel operationelt som strategisk ansvar for egen forretning.


Sprogkundskaber

Dansk og gerne engelsk i skrift og tale.


IT kundskaber

Du er fortrolig med MS Office programmerne herunder Excel og et eller flere ERP-systemer.


Løn

Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. firmabil, pension, bonus og diverse benefit.


Du tilbydes

  • Et attraktivt job hos en af Danmarks førende bygge- og teknik entreprenør.
  • Et job med store vækstmuligheder og faglige og personlige muligheder for medarbejderne og dig selv.
  • Et job i en veldrevet og velkonsolideret virksomhed med et ejerskab af Veidekke koncernen som er en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendoms udviklere.
  • En virksomhed med en uformel omgangstone, høj medarbejder- og kundetilfredshed, hurtige beslutningsveje og med stor frihed under ansvar.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen online hos Gade Headhunting via linket øverst i opslaget.

 

Hoffmann A/S Teknik er en del af Veidekke-koncernen - en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8568 ansatte og en årsomsætning i 2018 på 35,6 mia. NOK. I Danmark er Hoffmann A/S 550 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 86,7 mio. DKK. Hoffmann A/S ønsker med deres samarbejdsmodel gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Hoffmann A/S vil involvere alle byggeriets parter i deres projekter og derved udbygge deres position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Hoffmann A/S har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Søg job som Afdelingschef Service

Er du klar til jobbet?

Gade Headhunting