Serviceleder til serviceafdelingen i Glostrup

Serviceleder til serviceafdelingen i Glostrup

Sidste frist 28.02

Serviceleder til serviceafdelingen i Glostrup

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
28. februar 2021
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Serviceleder til serviceafdelingen i Glostrup
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Stillingsbeskrivelse:

Hos Hoffmann Teknik bliver du en del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Som serviceleder får du derfor et stort ansvar og medvirker til at gøre Hoffmann Teknik til kundens foretrukne el-installatør og teknikentreprenør. Dit overordnede ansvar bliver at sikre planlægning og gennemførelse af alle former for el-service og mindre projekter hos Hoffmanns kunder. Det gør dig også ansvarlig for et hold af 6-10 elektrikere, der typisk kommer ud til kunden, når Hoffmanns større entrepriseprojekter er gennemført, og foretager løbende el-service samt udfører service- og installationsarbejde for øvrige større og mindre erhvervskunder. Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidigt med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentreprenører. Som en naturlig del af stillingen følger du op på kvalitet, budgetter, sikkerhed og tid. Men du skal også tænke fremadrettet for at fastholde kunder, ligesom du med dit netværk og gode kontakter kan skaffe nye kunder til afdelingen. Du er på kontoret omkring halvdelen af tiden, mens du den anden halvdel er ude hos kunder. Det udfordrer din evne til at lede holdet, sikre højt serviceniveau, skabe tætte kunderelationer og se muligheder for eventuelt salg.


Egenskaber

 • Du er som person vant til at arbejde selvstændigt og har tilmed gode samarbejdsevner, der gør dig i stand til at være en god leder og bygge stærke relationer til kunderne.
 • Du har en god forretningsforståelse, er forhandlingsstærk og beslutningsdygtig. Du har endvidere en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.
 • Du er faglig dygtig, er fleksibel og har let til smil.
 • Kvalitet og tillid er værdier som du sætter højt.

Uddannelse

Du har en teknisk uddannelse som elektriker og gerne suppleret med en uddannelse som el-installatør eller anden tilsvarende uddannelse, som gør dig i stand til at forstå de kompleksiteter, der er omkring bygningsteknik.


Erhvervserfaring

 • Du har som minimum 2-3 års erfaring inden for el-installation og har et grundlæggende kendskab til alle former for stærkstrømsinstallationer og tilsvarende svagstrømsanlæg
 • Du har minimum 2-3 års ledererfaring, og du skal som minimum besidde de menneskelige kvalifikationer, der kan gøre dig til en god leder hos Hoffmann A/S
 • Det er væsentligt, at du har erfaring med kalkulationsarbejde og indkøb ligeså

Sprogkundskaber

Dansk i skrift og tale.


IT kundskaber

Rutineret bruger og godt kendskab til MS Office og forskellige projektstyringsværktøjer.


Løn

Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. pension og sundhedssikring.


Du tilbydes

 • Et spændende og udfordrende job i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder.
 • En stilling, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende serviceopgaver i relation til teknikentrepriser.
 • En stilling med en bred kontaktflade, hvor samarbejdet både internt og eksternt vægtes højt.
 • Gode muligheder for at præge dine projekter, da du er med i hele processen fra teamet indgår i projektet til opgaven er udført og slutteligt overdrages til kunden.
 • En uformel organisation med stor frihed under ansvar

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen online hos Gade Headhunting via linket øverst i opslaget.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2019 på 38,8 mia. NOK. I Danmark er vi 510 medarbejdere og havde i 2019 en omsætning på 1.8 mia. DKK med et årsresultat på 99,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Søg job som Serviceleder til serviceafdelingen i Glostrup

Er du klar til jobbet?

Gade Headhunting