Hoffmann Anlæg - Projektleder

Hoffmann Anlæg - Projektleder

Sidste frist 31.12

Hoffmann Anlæg søger projektleder

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2019
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Hoffmann Anlæg - Projektleder
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier
Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og involvering er nøgleord. Her får du gode muligheder for at videreuddanne dig, påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Som vores nye projektleder bliver du en del af Hoffmann Anlæg i Glostrup, hvor du får ansvar for alle slags anlægsopgaver op til 100 mio. kr. Du får ansvar, masser af udfordringer og muligheden for at udnytte dit potentiale samt præge vores udvikling og vores løsninger i samarbejde med resten af afdelingen. Det bliver din opgave, at styre planlægningen og gennemførelsen af anlægsentrepriser - fra tilbudsudformning til aflevering.
Dine arbejdsopgaver vil være:
- At lede og deltage i produktionsfasen intern såvel som eksternt.
- At følge op på kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid.
- At holde kontakt til og forhandle med bygherrer, rådgivere og leverandører.
- At du er med til at opsøge nye kunder og markeder.
Faglige kvalifikationer
- Erfaring fra lederjob i entreprenørvirksomhed.
- Engageret i at motivere og udvikle medarbejdere.
- Udpræget flair for forretning og resultatorienteret.
- God til at etablere og indgå i et tillidsfuldt og åbent samarbejde både med eksterne samarbejdspartnere og internt i Hoffmann.
- Har overblik, er velstruktureret og udviklingsorienteret.
- Kommunikere klart og tydeligt, såvel skriftligt som mundtligt.
- Ingeniør eller anden byggeteknisk uddannelse.
Som person besidder du særdeles gode menneskelige egenskaber, er beslutningsdygtig og tager ansvar som projektleder, ligesom du føler dig hjemme i et miljø, præget af produktion, tid og økonomi.
Vi tilbyder
- Et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk enhed.
- Gode muligheder for at udvikle dine ledelsesmæssige kvalifikationer.
- Et job med kontakt til alle i projektforløbet.
- En stilling i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar og gode mulighed for at påvirke sin arbejdsdag, og med stort fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed og medarbejderens trivsel.
- En konkurrencedygtig løn i forhold til dine kvalifikationer.

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte regionssekretær Heidi Bruhn-Jensen tlf 4329 9020. Du bedes sende din ansøgning bilagt CV via linket øverst på siden. Ansøgningen bedes mærket ”Hoffmann Anlæg - Projektleder”.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8568 ansatte og en årsomsætning i 2018 på 35,6 mia. NOK. I Danmark er vi 550 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 86,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Heidi Bruhn-Jensen

+45 4329 9020