Hoffmann Anlæg - Kollega til vores tilbuds- og kalkulationsteam

Hoffmann Anlæg - Kollega til vores tilbuds- og kalkulationsteam

Sidste frist 31.12

Hoffmann Anlæg søger kollega til vores tilbuds- og kalkulationsteam

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
31. december 2019
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Hoffmann Anlæg - Kollega til vores tilbuds- og kalkulationsteam
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier
Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og involvering er nøgleord. Her får du gode muligheder for at videreuddanne dig, påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.
Som vores nye kollega bliver du en del af Hoffmann Anlæg i Glostrup og skal, i samarbejde med det øvrige kalkulationsteam, medvirke til fortsat udvikling af Hoffmanns kompetencer og værktøjer til brug for tilbudsgivning og kontrahering.
Deltage i tilbudsmøder samt udvikling/opdatering af tilbudsbilag.
Du skal have ansvar for alle faser i tilbudsprocessen, fra aftaler med bygherre, rådgiver og indhentning af underentreprenørtilbud, til afgivelse af tilbud samt systematisk overdragelse til udførende projektleder.
Opgaver og ansvarsområder:
- Deltage i tilbudsmøder samt udvikling/opdatering af tilbudsbilag.
- Koordinering af tilbuds- / salgsaktiviteter i Hoffmann Anlæg.
- Kontakt til kunder / deltagelse i kundearrangementer.
- Tilbudskalkulation i Sigma/Calc
Faglige kvalifikationer
- Du er i besiddelse af en teoretisk og praktisk viden der gør dig i stand til at forhandle med bygherre og rådgivere på alle niveauer.
- Du er systematisk og struktureret samt i stand til at bevare overblikket i hektiske situationer.
- Du har en stor kontaktflade/netværk.
- Kommunikere klart og tydeligt, såvel skriftligt som mundtligt.
Som person besidder du særdeles gode menneskelige egenskaber, er beslutningsdygtig og tager ansvar, ligesom du føler dig hjemme i et miljø, præget af produktion.
Vi tilbyder
- Et udfordrende og afvekslende job i et dynamisk team.
- Gode muligheder for at udvikle dine ledelsesmæssige kvalifikationer.
- Et job med kontakt til alle i projektforløbet.
- En stilling i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar og gode mulighed for at påvirke sin arbejdsdag, og med stort fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed og medarbejderens trivsel.
- En konkurrencedygtig løn i forhold til dine kvalifikationer.

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte regionssekretær Heidi Bruhn-Jensen tlf 4329 9020. Du bedes sende din ansøgning bilagt CV via linket øverst på siden. Ansøgningen bedes mærket ”Hoffmann Anlæg - Tilbuds- og kalkulationsteam”.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8568 ansatte og en årsomsætning i 2018 på 35,6 mia. NOK. I Danmark er vi 550 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 86,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Heidi Bruhn-Jensen

+45 4329 9020