Projektleder/Projektchef til Next Generation

Projektleder/Projektchef til Next Generation

Sidste frist 01.06

Er du vores næste Next Generation projektleder/projektchef?

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
1. juni 2019
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder/Projektchef til Next Generation
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Og er du uddannet tømrer eller murer suppleret med en bygningskonstruktør- eller bygningsingeniøruddannelse med flere års erfaring, så er du nok den vi søger.


Hvem er vi?

Vi er Next Generation en organisationsenhed med base i Næstved. Vi er et dynamisk team af dedikerede medarbejdere med en uformel, engageret og nærværende omgangstone. Vi arbejder med tidlig involvering i kundens projekter, og har en egenproduktion hvor vi udfører tømrer-, snedker- og smedearbejde. I Hoffmann lægger vi vægt på et værdiskabende samspil med vores kunder og samarbejdspartnere gennem tidlig involvering, dialog og fælles udvikling.


Hvem er du?

Du er udadvendt, imødekommende og vedholdende. Og så er du ikke mindst løsningsorienteret med fokus på smidighed og sparring, for det giver et bedre, anderledes og mere udbytterigt samarbejde. Du er fagligt kompetent, og kvalitet og tillid er værdier du sætter højt. Du er selvstændig og har en god forretningsforståelse. Og som leder er du god til at motivere og tager ansvar for kvalitet, deadlines, samarbejde og sikkerhed.


Hvad tilbyder vi?

Hoffmann tilbyder en arbejdsplads hvor du får gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Du vil få nogle engagerede kolleger og blive en del af et stærkt fællesskab. Og så er det essentielt for os at alle vores medarbejdere kommer hjem i god behold – hver dag, derfor er der et stort fokus på sikkerheden og arbejdsmiljøet hos Hoffmann. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medejerskab i moderselskabet Veidekke ASA.


Hvad tilbyder du?

Du skal besidde de menneskelige kvalifikationer, der gør dig til en god leder. Du har erfaring med kalkulationsarbejde, økonomi, indhentning af tilbud og kontraktforhandlinger. Dine IT-kundskaber er på et fornuftigt brugerniveau. Og det er naturligt for dig at skabe og fastholde kunderelationer.


Er du stadig interesseret?

Hvis ja – og det håber vi – så send en ansøgning via linket øverst i annoncen, mærket "Projektleder/Projektchef Next Generation". Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektchef Thomas Larsen på +45 6012 7584 eller regionsdirektør Peter Haugaard på +45 6012 9206


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8568 ansatte og en årsomsætning i 2018 på 35,6 mia. NOK. I Danmark er vi 550 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 86,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Thomas Larsen / Peter Haugaard

+45 6012 7584 / +45 6012 9206