BMS-projektleder

BMS-projektleder

Sidste frist 12.05

Hoffmann Teknik søger BMS-projektleder til Glostrup

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
12. maj 2019
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som BMS-projektleder
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann leverer åbne systemer til vores kunder, så kan du lide at arbejde med BMS, CTS, KNX, Modbus, BACnet mv., så er dette lige en stilling for dig.


Hoffmann A/S – åbenhed, tillid og inspiration

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling samtidig med at du også kommer i kontakt med mange kollegaer interne i Hoffmann.


En afdeling med fokus på Energi, BMS, CTS og IBI

Vi leverer åbne systemer til vores kunder, så kan du lide at arbejde med BMS, CTS, KNX, Modbus, Back-net mv., så er dette lige en stilling for dig. Dit overordnede ansvar bliver at sikre planlægning og gennemførelse af alle former for BMS-projekter. Det gør dig også ansvarlig for et hold af teknikere, der typisk kommer ud til kunden, enten når vores større entreprise-projekter er gennemført, eller for at udføre selvstændige opgaver for større og mindre erhvervskunder. Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentreprenører.


Tænk fremad og skab gode relationer

Som en naturlig del af stillingen følger du op på kvalitet, budgetter, sikkerhed og tid. Men du skal også kunne tænke fremad og kunne udarbejde og kvalitetssikre udbudsmateriale og myndighedskrav samt indhente tilbud på materialer og ydelser. Du er god til at udarbejde arbejds- og funktionsbeskriveler til teknikere og entreprenører, udarbejde tegninger samt programmere og er stærk i projektledelse og dimensionering af nye anlæg. Det er ligeledes naturligt for dig skabe tætte kunderelationer og se muligheder for eventuelt salg samt at fastholde nuværende kunder.


Kvalifikationer

  • Du er uddannet elektriker eller har en anden relevant uddannelse
  • Et par års projektledererfaring vil være en fordel, men du skal som minimum besidde de menneskelige kvalifikationer, der kan gøre dig til en god leder
  • Du har kendskab til BMS-systemer, CTS, KNX og andre bussystemer og gerne praktisk erfaring med montage af anlæg
  • Du har erfaring med kalkulationsarbejde, økonomi og indkøb

Som person

  • Er du faglig dygtig, og kvalitet og tillid er værdier, du sætter højt
  • Er du direkte i din omgangstone og føler dig hjemme i et miljø præget af elektrikere og installatører
  • Har du forretningsforståelse, er selvstændig, forhandlingsstærk og beslutningsdygtig samt tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Michael Jensen på telefon +45 6012 9327. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. BMS-projektleder, på linket øverst i annoncen - vi indkalder løbende til samtale.


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8568 ansatte og en årsomsætning i 2018 på 35,6 mia. NOK. I Danmark er vi 550 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 86,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Michael Jensen

+45 6012 9327