Serviceleder

Serviceleder

Sidste frist 30.09

Hoffmann Teknik søger serviceleder til Glostrup

Har du en el-teknisk baggrund? Er der en leder gemt i dig? Kunne du tænke dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en service -og installationsafdeling hos en el-installatør og entreprenørvirksomhed, der vækster og har ambitiøse mål om at være Danmarks bedste, set fra kundens synspunkt?

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
30. september 2018
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Serviceleder
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – åbenhed, tillid og inspiration

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Som serviceleder får du derfor stort ansvar og medvirker til at gøre os til kundens foretrukne el-installatør og teknikentreprenør.


En afdeling med fokus på service

Dit overordnede ansvar bliver at sikre planlægning og gennemførelse af alle former for el-service og mindre projekter hos vores kunder. Det gør dig også ansvarlig for et hold af 6-10 elektrikere, der typisk kommer ud til kunden, når vores større entrepriseprojekter er gennemført, og foretager løbende el-service samt udfører service -og installationarbejde for øvrige større og mindre erhvervskunder. Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentrepre-nører.


Tænk fremad og skab gode relationer

Som en naturlig del af stillingen følger du op på kvalitet, budgetter, sikkerhed og tid. Men du skal også tænke fremadrettet for at fastholde kunder, ligesom du med dit netværk og gode kontakter kan skaffe nye kunder til afdelingen. Du er på kontoret ca. halvdelen af tiden, mens du den anden halvdel er ude hos kunder. Det udfordrer din evne til at lede holdet, sikre højt serviceniveau, skabe tætte kunderelationer og se muligheder for eventuelt salg.


Kvalifikationer

 • Du er uddannet elektriker, gerne suppleret med en el-installatøruddannelse
 • Du har formentlig 2-3 års erfaring inden for el og har grundlæggende kendskab til alle former for stærkstrømsinstallationer og svagstrømsanlæg
 • 2-3 års ledererfaring vil være en fordel, men du skal som minimum besidde de menneskelige kvalifikationer, der kan gøre dig til en god leder
 • Du har erfaring med kalkulationsarbejde og indkøb

 • Som person

 • Er du faglig dygtig, og kvalitet og tillid er værdier, du sætter højt
 • Er du direkte i din omgangstone og føler dig hjemme i et miljø præget af elektrikere og installatører
 • Har du forretningsforståelse, er forhandlingsstærk og beslutningsdygtig samt tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne
 • Er du vant til at arbejde selvstændigt, men du har også de gode samarbejds-evner, der gør dig i stand til at være en god leder og bygge stærke relationer til kunderne

 • Spørgsmål og ansøgning

  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef Lars Strange på telefon +45 6012 9383. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. Serviceleder, på teknik@hoffmann.dk. Vi indkalder løbende til samtale.


  Vi glæder os til at høre fra dig.

   

  Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2017 på 31,6 mia. NOK. I Danmark er vi 566 medarbejdere og havde i 2017 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 109 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.  Er du klar til jobbet?

  Lars Strange

  +45 60129383

  teknik@hoffmann.dk