Projektleder til kalkulation og bearbejdning af detailløsninger

Projektleder til kalkulation og bearbejdning af detailløsninger

Sidste frist 25.06

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
25. juni 2018
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder til kalkulation og bearbejdning af detailløsninger
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Kan du holde styr på kalkulation og skabe bygbare detailløsninger?

Som projektleder i ”Design & Økonomi” vil du indgå i en dynamisk enhed, der arbejder med byggeprojekter i designfasen, gennemført i faseaftale, tidligt samarbejde eller totalentreprise. Her får du ansvaret for prisdannelsen af vores kommende nye projekter, hvor du har overblik over budget og kalkulation, gennem et kompliceret konkurrenceforløb og den tidlige projekteringsfase.


Du sikrer prissætningen af byggeprojekter

I dagligdagen bliver du en del af ”Design & Økonomi”, hvor vi arbejder med designfasen i byggeprojekter. Således varetager vi processen, fra der er skabt kontakt til en kunde og frem gennem de tidlige projekteringsfaser, hvorefter vi overdrager byggeprojektet til vores produktionsenhed. Du er med til prisdannelse, kalkulation og detailbearbejdning af byggetekniske løsninger. Samtidig supporterer du produktionsenheden under gennemførelsen af byggeriet. Du får således ansvar for en proces, der kræver nøje kendskab til byggeprojekter og -processer. Konkret står du for:

  • prisdannelse (estimater/budgetter) samt kalkulation
  • opmåling og mængdeudtræk (tegninger og 3D-model)
  • detailbearbejdning af principløsninger
  • dialog med rådgivere, leverandører og fagentreprenører i forbindelse med løsninger og prisdannelse

Overblik og samarbejde samt erfaring fra byggeprojekter

Som beregner i designfasen skal du kunne navigere og holde overblikket i en dynamisk proces, så det sikres, at ”det vi tegner, er det vi regner”. Samtidig kan du bidrage til det gode samarbejde med rådgivere, fagentreprenører og dygtige kolleger. Derfor finder du det naturligt at indgå i projektorganisationer, hvor værdiskabende løsninger findes i et konstruktivt og involverende samarbejde. Dine kvalifikationer kunne se således ud:

  • Du har kendskab til beregning og kalkulationssystemer
  • Du har en byggeteknisk baggrund og kender projekterings- og byggeprocessen
  • Du har god forståelse for værdiskabelse og bygbarhed
  • Du har interesse for digitalt byggeri (VDC/IKT)
  • Du er i besiddelse af kundeforståelse og godt købmandskab

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ansættende leder Søren Kirches på telefon +45 60123756. Send din ansøgning og CV til Susanne Bork Buhl på sbb@hoffmann.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2017 på 31,6 mia. NOK. I Danmark er vi 566 medarbejdere og havde i 2017 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 109 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Søren Kirches

+45 60123756