Projektleder til at varetage Installationsgruppens ventilationsprojekter i KBH

Projektleder til at varetage Installationsgruppens ventilationsprojekter i KBH

Sidste frist 08.08

Vil du tage startskuddet til Installationsgruppens nye afdeling i København? Som projektleder i Installationsgruppen får du mulighed for at udvikle en ny afdeling og på sigt være med til at tage en teamlederrolle, når afdelingen vokser. Afdelingen skal etableres grundet stor efterspørgsel og bliver placeret hos vores moderselskab, Hoffmann A/S i Glostrup.

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
8. august 2018
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder til at varetage Installationsgruppens ventilationsprojekter i KBH
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Kort om Installationsgruppen A/S

Installationsgruppen er en af de førende aktører inden for tekniske ventilationsløsninger og er en solid og velfunderet virksomhed i vækst. Vi er en del af Hoffmann A/S og kan dermed tilbyde løsninger og rådgivning inden for alle byggeriets faser. Du bliver en del af Hoffmanns hovedkontor i Glostrup og samtidig indgår du i vores unge, men erfarne team på 12 kolleger i Taulov ved Fredericia. Derudover vil du være i tæt dialog med Installationsgruppens ledelse, som altid står til rådighed for dig med faglig sparring og vejledning.


Projektstyring fra ordreindgang til aflevering

De geografiske og fysiske rammer for afdelingen er på plads, så det er dit ansvar at drive ventilationsprojekter fra start til slut – både ved renovering og nybyg. Det betyder, at du:

 • Varetager tilbudsgivning, projektering, overdragelse til Teknisk Design i Taulov, bemanding, økonomistyring, materialebestilling, byggemøder, kvalitetssikring og aflevering
 • Koordinerer med kunder, underentreprenører, rådgivere og leverandører m.v.
 • Forhandler med kunder og leverandører samt bidrager til mersalg gennem dine relationer
 • Udarbejder konkurrence- og projektmateriale samt deltager i præsentationer.

 • Selvstændig og ambitiøs projektleder

  Som person er du engageret og kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du har gode samarbejdsevner med kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Derudover er du initiativrig, ligesom du har en solid entreprenørånd og nyder at være med til at skabe dit eget. Helt konkret lægger vi vægt på, at du:

 • Er uddannet ingeniør, VVS- eller el-installatør eller lignende
 • Har erfaring med at designe og projektere ventilationsanlæg
 • Har evnen til selvstændigt at gennemføre projekter og lysten til at blive teamleder på sigt
 • Har gode købmandsmæssige egenskaber og er velformuleret på skrift og i tale
 • Har egen bil – kørsel efter statens takster

 • Lyder det som noget for dig?

  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Henrik Kronborg Olsen på telefon +45 3092 7355. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. projektleder, til hko@i-gr.dk. Vi indkalder løbende til samtale.


  Vi glæder os til at høre fra dig.

   

  Installationsgruppen er en del af Hoffmann A/S, der er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2017 på 31,6 mia. NOK. I Danmark er vi 566 medarbejdere og havde i 2017 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 109 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.  Er du klar til jobbet?

  Henrik Kronborg Olsen

  +45 3092 7355