Entrepriseelektrikere

Entrepriseelektrikere

Sidste frist 08.08

Hoffmann Teknik søger elektrikere til Entrepriseafdelingen i Glostrup

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
8. august 2018
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Entrepriseelektrikere
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – åbenhed, tillid og inspiration

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Hoffmann Teknik er i fortsat vækst og søger derfor elektrikere til snarlig tiltrædelse.


En afdeling med fleksibilitet

Entrepriseafdelingen laver projektorienteret akkordarbejde i større nybyggerier, ombygninger og renoveringer. Du vil blive en del af et dynamisk team af dygtige kollegaer, og når det ene projekt er færdigt, flytter du med teamet og din formand til det næste projekt, så fleksibilitet, og det er være omstillingsparat, vil være en stor del af din dagligdag.


Kvalifikationer

 • Du er uddannet elektriker

 • Som person

 • Er du serviceminded, troværdig og fleksibel
 • Er du faglig dygtig, og kvalitet er en værdi, du sætter højt
 • Tager du en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og kan arbejde selvstændigt

 • Vi tilbyder

 • Et selvstændigt, spændende og ansvarsfuldt job
 • Gode løn- og arbejdsforhold

 • Spørgsmål og ansøgning

  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Lars Brasholt på telefon +45 6012 9390. Du bedes sende din ansøgning + CV, mrk. Entrepriseelektriker, på teknik@hoffmann.dk. Vi indkalder løbende til samtale.


  Vi glæder os til at høre fra dig.

   

  Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2017 på 31,6 mia. NOK. I Danmark er vi 566 medarbejdere og havde i 2017 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 109 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.  Er du klar til jobbet?

  Lars Brasholt

  +45 6012 9390

  teknik@hoffmann.dk