Projektleder til spændende byggeprojekter

Projektleder til spændende byggeprojekter

Sidste frist 02.04

Vil du præge kommende byggeprojekter i Storkøbenhavn?

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
2. april 2018
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder til spændende byggeprojekter
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Vi har en række store og omfattende byggeprojekter i pipeline, og som projektleder indgår du i et stærkt og agilt byggeteam med passion for morgendagens byggeri.


Du leder byggeprojekterne

I dagligdagen får du ansvar for en lang række byggerelaterede opgaver. Mere konkret står du for:

  • styring og opfølgning på leverandører og underentreprenører
  • koordinering og kommunikation med fagentreprenører, leverandører og rådgivere
  • budget- og resultatansvar for dele af projekterne
  • kvalitets- og sikkerhedsopfølgning
  • rapportering af projektstatus, herunder afvigelser og risikovurdering til Projektchef

Mennesker skaber værdier

Hoffmanns vision er at bygge en bedre fremtid for menneskers livsudfoldelse. Og Hoffmann er i vækst og har masser af store sager at tage fat på. Det giver dig gode muligheder for at tage ansvar og udvikle dig endnu mere, ligesom vi altid tilbyder vores medarbejdere at blive medejere. Endelig kan du se frem til at blive en del af en succesfuld virksomhed med positive, tillidsfulde og professionelle medarbejdere, der er de bedste repræsentanter for vores centrale værdier: Vi er professionelle, entusiastiske, løsningsorienterede og forandringsvillige.


Involvering og samarbejde med erfaring fra byggeprojekter

Som Projektleder handler det i høj grad om at styre og følge op samt få mennesker til at fungere sammen, så I skaber værdi for alle. Derfor skal du kunne forstå vores kunders behov og besidde godt købmandskab. Samtidig skal du være med til at sikre det gode samarbejde mellem forskellige faggrupper og arkitekter, ingeniører og dygtige kolleger. Derfor finder du det naturligt at arbejde i forskellige teams afhængig af projekterne. Dine kvalifikationer ser nogenlunde således ud:

  • Du har god erfaring med byggeprojekter fra byggebranchen eller en rådgivende virksomhed.
  • Du er bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller har en anden byggeteknisk uddannelse.
  • Du har erfaring med alle faser af byggeprocessen samt forretningsforståelse og god indsigt i værdiskabelse og bygbarhed.

Spørgsmål og ansøgning

Send din ansøgning til Bettina Christensen e-mail: bec@hoffmann.dk til hvem også spørgsmål også kan rettes på tlf. 6012 9277. Vi behandler ansøgninger løbende, indtil den rette kandidat er fundet.


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2017 på 31,6 mia. NOK. I Danmark er vi 566 medarbejdere og havde i 2017 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 109 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Bettina Christensen

+45 60129277

bec@hoffmann.dk