Dygtig projektchef på store tekniske installationer

Dygtig projektchef på store tekniske installationer

Sidste frist 01.01

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
1. januar 2022
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Dygtig projektchef på store tekniske installationer
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Om stillingen

Hoffmann A/S søger en dygtig Projektchef med ledelseserfaring og bred byggeteknisk baggrund til kommende store tekniske projekter. Projektchefen er nøglepersonen, der har ansvaret for et antal projekter, og de tilhørende projektledere i det daglige. Opgaverne består hovedsageligt i styring af tekniske byggeprojekter sammen med projektledere og øvrige medarbejdere fra kontrakttidspunkt til udløb af ansvarsperiode og skal sikre, at Hoffmann A/S opstillede succeskriterier nås. Hos Hoffmann A/S Teknik bliver du en del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og nytænkning er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Som projektchef får du derfor et ganske stort ansvar omkring medarbejdere og ledelse samt ikke mindst medvirker til at gøre Hoffmann A/S Teknik til kundens foretrukne entreprenør og samarbejdspartner. Jobbet er en fastansættelse og er ikke relateret til en tidsbegrænset projektansættelse. Du bliver en del af Hoffmann Teknik i Glostrup, hvor du vil få ansvar for projekter inden for tekniske installationer (El, ventilation, VVS og BMS) i alle slags erhvervs- og husbyggerier - med budgetter fra 20-500 mio. DKK. Det stiller naturligvis krav til dine kompetencer, men du får samtidigt et stort ansvar og kan i høj grad være med til at præge Hoffmanns udvikling og deres løsninger. Du styrer hele processen fra tilbudsudformning til endelig levering, og det indebærer, at du løbende::

 • Holder kontakt til og samarbejder med bygherrer, rådgivere, leverandører og underentreprenører.
 • Sørger for koordineringen af de mange forskellige faglige felter, der indgår i projekterne, herunder også eksterne leverandører.
 • Følger op på parametre som kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid.

Uddannelse

Du har en teknisk uddannelse som bygningsingeniør, el-installatør, vvs-installatør eller anden tilsvarende uddannelse, som gør dig i stand til at forstå og håndtere de kompleksiteter, der er omkring bygningsteknik. Har du en håndværksmæssig baggrund og desuden gennemført en projektlederuddannelse, vil det være en absolut fordel.


Egenskaber

 • Du er som person tillidsvækkende, kommunikerende og motiverende.
 • Du er endvidere engageret, løsningsorienteret og forstår at samarbejde på tværs af en projektorganisation
 • Som person har du en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og kan selv planlægge din hverdag
 • Du er serviceminded og formår at kommunikere med mennesker på alle slags niveauer
 • Du er fleksibel og har let til smil

Erhvervserfaring

u har minimum 3-5 års projektledelseserfaring fra teknikentrepriseprojekter og kendskab til alle de tekniske fag (El, ventilation, VVS og BMS). Erfaring med tværfagligt projektarbejde er en fordel. Gennem din karriere har du opbygget solid erfaring med:

 • Indkøb og kalkulationsarbejde
 • Forhandlingssituationer i projekter
 • Styring af underentreprenører
 • Byggepladsstyring

Sprogkundskaber

Dansk og gerne engelsk i skrift og tale.


IT kundskaber

Rutineret bruger og solidt kendskab til MS Office og forskellige projektstyringsværktøjer.


Løn

Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. pension og sundhedssikring.


Du tilbydes

Et spændende og udfordrende job i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder.

 • Et spændende og udfordrende job i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder
 • Et job, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende tværfaglige teknikentrepriser
 • En stilling med en bred kontaktflade, hvor samarbejdet både internt og eksternt vægtes højt
 • Gode muligheder for at præge egne projekter, da du er med i hele processen fra tilbuddet afgives til projektet er udført og overdrages til kunden
 • En uformel organisation med stor frihed under ansvar

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen online hos Gade Headhunting http://www.gade.com/for-kandidater/stillingsopslag. For yderligere oplysninger kontakt John Christiansen på tlf. +45 70 70 12 30.

 

Hoffmann A/S Teknik er en del af Veidekke-koncernen - en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8568 ansatte og en årsomsætning i 2018 på 35,6 mia. NOK. I Danmark er Hoffmann A/S 550 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 86,7 mio. DKK. Hoffmann A/S ønsker med deres samarbejdsmodel gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Hoffmann A/S vil involvere alle byggeriets parter i deres projekter og derved udbygge deres position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Hoffmann A/S har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Søg job som Dygtig projektchef på store tekniske installationer

Er du klar til jobbet?

John Christiansen

+45 70701230