Byggeleder til spændende byggeprojekter

Byggeleder til spændende byggeprojekter

Sidste frist 17.03

Vil du præge kommende byggeprojekter i Storkøbenhavn? Vi har en række store og omfattende byggeprojekter i pipeline, og som byggeleder indgår du i et stærkt og agilt byggeteam med passion for morgendagens byggeri.

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
17. marts 2018
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Byggeleder til spændende byggeprojekter
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Du leder byggeprojekterne

I dagligdagen får du ansvar for en lang række byggerelaterede opgaver. Mere konkret står du for:

  • Styring og opfølgning på leverandører og underentreprenører
  • Koordinering og kommunikation med fagentreprenører, leverandører og rådgiverer
  • Budget- og resultatansvar for dele af projekterne
  • Kvalitets- og sikkerhedsopfølgning
  • Rapportering af projektstatus, herunder afvigelser og risikovurdering til projektleder og -chef

Mennesker skaber værdier

Hoffmanns vision er at bygge en bedre fremtid for menneskers livsudfoldelse. Og Hoffmann er i vækst og har masser af store sager at tage fat på. Det giver dig gode muligheder for at tage ansvar og udvikle dig endnu mere, ligesom vi altid tilbyder vores medarbejdere at blive medejere. Endelig kan du se frem til at blive en del af en succesfuld virksomhed med positive, tillidsfulde og professionelle medarbejdere, der er de bedste repræsentanter for vores centrale værdier: Vi er professionelle, entusiastiske, løsningsorienterede og forandringsvillige.


Involvering og samarbejde med erfaring fra byggeprojekter

Som byggeleder handler det i høj grad om at styre og følge op samt få mennesker til at fungere sammen, så I skaber værdi for alle. Derfor skal du kunne forstå vores kunders behov og besidde godt købmandskab. Samtidig skal du være med til at sikre det gode samarbejde mellem forskellige faggrupper og arkitekter, ingeniører og dygtige kolleger. Derfor finder du det naturligt at arbejde i forskellige teams afhængig af projekterne. Dine kvalifikationer ser nogenlunde således ud:

  • Du har god erfaring med byggeprojekter fra bygge-/anlægsbranchen eller en rådgivende virksomhed.
  • Du er bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller har en anden byggeteknisk uddannelse.
  • Du har erfaring med alle faser af byggeprocessen samt forretningsforståelse og god indsigt i værdiskabelse og bygbarhed.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Morten Thøger Østberg på +45 60129204 eller på mail mtg@hoffmann.dk. Send din ansøgning og dit CV til Morten Thøger Østberg på mail mtg@hoffmann.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7700 ansatte og en årsomsætning i 2016 på 30 mia. NOK. I Danmark er vi 576 medarbejdere og havde i 2016 en omsætning på 1,3 mia. DKK med et årsresultat på 60 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Morten Thøger Østberg

+45 60129204

mtg@hoffmann.dk