Projektleder til Installationsgruppen A/S

Projektleder til Installationsgruppen A/S

Sidste frist 22.11

Installationsgruppen A/S søger projektleder til Taulov

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
22. november 2017
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder til Installationsgruppen A/S
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Hoffmann A/S – kompetence, tillid og nytænkning

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og nytænkning er nøgleord. Her får du får gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Som projektleder får du derfor stort ansvar og medvirker til at gøre os til kundens foretrukne entreprenør og samarbejdspartner.


Klassisk projektledelse i dynamisk virksomhed

Installationsgruppen er en dynamisk virksomhed og er en af de førende aktører inden for tekniske ventilationsløsninger. Du vil blive en del af et ungt, men erfarent team med en nærværende ledelse og kollegaer, som kan tilbyde dig faglig sparring og vejledning inden for dit arbejdsfelt, som blandt andet vil bestå af:

  • Projektering af tekniske ventilationsløsninger
  • Projektledelse og økonomistyring
  • Kontakt til og samarbejde med bygherrer, rådgivere, leverandører og underentreprenører
  • Opfølgning på parametre som kvalitet, drift, vedligeholdelse, sikkerhed og tid

Kvalifikationer

  • Du har en relevant faglig uddannelse som ingeniør, VVS-tekniker eller lignende
  • Du har et godt kendskab til ventilationsbranchen

Som person

  • Er du engageret, selvstændig og viljestærk og har både pondus og personlig drivkraft til at styre dine projekter
  • Tager du en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og kan skabe tillid ved bl.a. at sikre høj kvalitet leveret til tiden

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Henrik Kronborg Olsen på telefon 3092 7355. Du bedes sende din ansøgning, CV og referencer, mrk. Projektleder – Ventilation, på hko@i-gr.dk

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7399 ansatte og en årsomsætning i 2016 på 30 mia. NOK. I Danmark er vi 502 medarbejdere og havde i 2016 en omsætning på 1.3 mia. DKK med et årsresultat på 60 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Henrik Kronborg Olsen

+45 30927355

hko@i-gr.dk