Projektleder/Entrepriseleder i hovedstadsområdet

Projektleder/Entrepriseleder i hovedstadsområdet

Sidste frist 01.09

Hoffmann Anlæg søger Projektleder/Entrepriseleder til anlægsafdelingen

Arbejdsplads
Danmark
Selskab
Ansøgningsfrist
1. september 2017
Hvornår kan du starte?
Efter aftale
Søg job som Projektleder/Entrepriseleder i hovedstadsområdet
Hoffmanns værdier
Hoffmanns værdier

Projektleder

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og involvering er nøgleord. Her får du gode muligheder for at videreuddanne dig, påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Som vores nye projektleder bliver du en del af Hoffmann Anlæg i Glostrup, hvor du får ansvar for alle former og størrelser af anlægsopgaver, varierende kompleksitet, der kræver bundsolid projektledelse. Du får et stort ansvar, masser af udfordringer og muligheden for at udnytte dit potentiale samt præge vores udvikling og løsninger. Det bliver din opgave at styre planlægningen og gennemførelsen af anlægsentrepriser – fra tilbud til endelig levering. I projekterne vil dine opgaver typisk være:

 • At holde kontakt til og forhandle med bygherrer, rådgivere, underentreprenører og leverandører
 • At følge op på kvalitet, økonomi, sikkerhed og tid
 • At lede og deltage i produktionsfasen intern såvel som eksternt

Faglige kvalifikationer

 • Ingeniør eller anden byggeteknisk uddannelse
 • Erfaring fra lederjob i entreprenørvirksomhed og/eller rådgivende ingeniørfirma
 • Markeds- og kundekendskab inden for bygge og anlæg
 • Engageret i at motivere og udvikle medarbejdere
 • Udpræget flair for forretning og resultatorienteret
 • God til at etablere og indgå i et tillidsfuldt og åbent samarbejde både med eksterne samarbejdspartnere og internt i Hoffmann
 • Har overblik, er velstruktureret og udviklingsorienteret. Kommunikerer klart og tydeligt såvel skriftligt som mundtligt

Som person besidder du særdeles gode menneskelige egenskaber, der gør dig i stand til at skabe samarbejde både internt og med eksterne partnere. Du er beslutningsdygtig og tager ansvar som arbejdsleder, ligesom du føler dig hjemme i et miljø præget af håndværkere, formænd og byggeledere. Derudover arbejder du struktureret og systematisk. Endelig kan du levere høj kvalitet til tiden og dermed også skabe tillid og fremstå troværdig.


Vi tilbyder

 • Et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk afdeling
 • Gode muligheder for at udvikle dine tekniske og ledelsesmæssige kvalifikationer
 • Et job med kontakt til alle i projektforløbet
 • En konkurrencedygtig løn i forhold til dine kvalifikationer

Supplerende oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kasim Hwaiz på email krh@hoffmann.dk.


Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning bilagt CV til Heidi Bruhn-Jensen på e-mail hbj@hoffmann.dk. Ansøgningen bedes mærket ”Projektleder - Anlæg”.

 

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med over 6.500 ansatte og en årsomsætning i 2016 på over 24 mia. NOK. I Danmark er vi 502 medarbejdere og havde i 2016 en omsætning på 1.3 mia. DKK med et årsresultat på 60 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.Er du klar til jobbet?

Kasim Hwaiz

krh@hoffmann.dk