Teknik

Teknik

I Hoffmann Teknik har vi samlet alle de kompetencer, der sørger for at udføre og vedligeholde dine tekniske installationer - fra mindre el-opgaver til alle tekniske installationer i et byggeri med overordnet styring og overvågning af bygningen.

De tekniske installationer bliver stadig mere afgørende i moderne bygninger og anlæg. Derfor har vi specialiseret os, så vi i Hoffmann Teknik varetager den overordnede styring af alle tekniske installationer i byggeprojekter og udfører el- og teknikentrepriser samt el-serviceopgaver. Vi løser dermed alt fra de store installationer til de mindre opgaver for både private og offentlige kunder.

Hoffmann har eksisteret og opereret på markedet i over 150 år, og i Hoffmann Teknik forstår vi at kombinere vores mangeårige faglige erfaring samt proces- og kundeforståelse i én samlet enhed, når vi skal løse en opgave for dig.

Vi rådgiver, prissætter, projektstyrer, installerer og servicerer dine installationer og anlæg i tæt og åben dialog med alle involverede parter og tager ansvar for den samlede oplevelse i og ved hver løsning. Det giver den bedste løsning for alle samt en klar rollefordeling.

Vi har entusiasmen og evnen til at sætte os ind i din situation og dine behov, og agerer ud fra fælles succeskriterier.

Samlet råder vi over mere end 250 medarbejdere og har kontorer i Glostrup, Skibby og Allerød på Sjælland samt i Taulov, Fredericia og Århus i Jylland - så vi er aldrig langt væk fra dig og din opgave/projekt.

 

Se Hoffmann Tekniks profilfilm nedenfor.

Profilfilmen er optaget og produceret af Nerd Productions.
Se hvordan en præsentationsfilm bliver til på Nerd Productions’ website.

Profilfilm
Profilfilm

Tag gerne kontakt med vores kontor

Hoffmann Teknik

Fabriksparken 33

2600, Glostrup

T: +45 43 29 93 93

teknik@hoffmann.dk